ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ FOGGER

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΑΠΕΝΤΩΜΟΣΗ)
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΑΠΕΝΤΩΜΟΣΗ)
20 Μαρτίου 2021
Show all

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ FOGGER

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ FOGGER
Η απολύμανση για μικρόβια είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες όσον αφορά την διασφάλιση της υγιεινής όλων των χώρων. Με την διαδικασία αυτή επιτυγχάνουμε τη διατήρηση του επίπεδου υγιεινής καθώς επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης διαφόρων ασθενειών, μειώνοντας έτσι το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα (νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια, καφετέριες, εστιατόρια, κοινόχρηστες τουαλέτες, κατοικίες κ.α.).

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα σκευάσματα αυτά είναι άοσμα, μη τοξικά, ενώ οι συσκευές ψυχρής εκνέφωσης (fogger) έχουν την ικανότητα να διεισδύουν ακόμα και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου, καταπολεμώντας όλες της πήγες των πιθανών εστιών.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε εφαρμόζεται από καταρτισμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο των απολυμάνσεων. Η διαδικασία που εκτελείται είναι μια κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή η οποία καταπολεμά όλα τα μικρόβια όπως: ιούς, μύκητες και βακτήρια που δημιουργούν εστίες μόλυνσης και να αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Η απολύμανση για μικρόβια είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες όσον αφορά την διασφάλιση της υγιεινής όλων των χώρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε μας Τώρα