Εταιρεία

ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ!


Στην Alpha group Service εξυπηρετούμε σπίτια & πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας μεθόδους στις Απολυμάνσεις Απεντομώσεις απόλυτα φιλικές προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.
Απολυμάνσεις, είναι η διαδικασίες με τις οποίες καταστρέφουμε παθογόνους μικροοργανισμούς, που βρίσκονται σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, με χημικά μέσα.
Οι περιπτώσεις που συνηθίζονται να πραγματοποιούνται απολυμάνσεις είναι οι εξής:
• Απολύμανση για κορονοϊό covid – 19
• Έπειτα από μία μυοκτονία ή μία απεντόμωση καθώς υπάρχει περίπτωση να μείνουν παθογόνοι οργανισμοί από τα έντομα και τα τρωκτικά. • Συχνά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις σε χώρους που μαζεύουν υγρασία όπως είναι τα υπόγεια, σε ακατοίκητα σπίτια ή κτίρια και σε χώρους που αντιμετωπίζουν πολύ κακοσμία εξαιτίας των αποχετεύσεων.
Οι επαγγελματικές απολυμάνσεις είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να για την απαλλαγή από τα διάφορα παράσιτα και τους παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. .Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Τα αξιολογημένα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας, έφτιαξαν μία λίστα με τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία της απολύμανσης:
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ FOGGER
Στην διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.
Ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά σκοτώνουν μικρόβια όπως μύκητες, βακτήρια και ιούς.
Έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 1,5 ώρες.
Με την απολύμανση χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μιρκοοργανισμούς.


Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε

Η ALPHA Group service είναι μια κορυφαία εταιρία στο χώρο των απολυμάνσεων γιατί είναι η μοναδική που παρέχει:
Υπηρεσίες Γεωπόνου
Εγγύηση εφαρμογής στις εργασίες τις.
Σε κάθε ειδική εφαρμογή παρίσταται Γεωπόνος σύμφωνα με το Νόμο.
Εκδίδει το νόμιμο πιστοποιητικό, ενώ χρησιμοποιεί φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Καλύπτει τις απαιτήσεις ελέγχου παρασίτων παράλληλα εφαρμόζει υπηρεσίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ, ISO και HACCP σε επιχειρήσεις.


Η Εταιρεία μας

Στην ALPHA Group Services με γνώμονα τη διασφάλιση σταθερής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, συγκεντρώσαμε την πιο πλήρη σειρά εγκεκριμένων βιοκτόνων και απαραίτητων εφοδίων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε απαιτητικού και υπεύθυνου επαγγελματία και πελατών λιανικών πωλήσεων.

Η δραστηριότητα της ALPHA Group service είναι:
Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, σπιτιών και ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές όπως υποκαπνισμός καταπολέμηση ψύλλων, κοριών, τερμιτών, είναι υπηρεσίες που προσφέρει η Alpha Απολυμαντική μια ειδική δυναμική εταιρία με έδρα την Αθήνα..

Ζητήστε τώρα ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 2130992249

Στην Alpha Group Service εξυπηρετούμε σπίτια & πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας μεθόδους στις Απολυμάνσεις Απεντομώσεις απόλυτα φιλικές προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.

Καλέστε μας Τώρα