ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΑΠΕΝΤΩΜΟΣΗ)

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ FOGGER
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ FOGGER
20 Μαρτίου 2021
Απολυμάνσεις Άγιοι Ανάργυροι
Απολυμάνσεις Άγιοι Ανάργυροι
21 Μαρτίου 2021
Show all

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΑΠΕΝΤΩΜΟΣΗ)

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΑΠΕΝΤΩΜΟΣΗ)
Η απεντόμωση είναι μια διαδικασία η όποια συμβάλλει στην καταπολέμηση όλων των είδους ανεπιθύμητων εντόμων (κατσαρίδες, μύγες, κοριούς ψύλλους κτλ), η παρουσία των οποίων ενδέχεται να δημιουργήσει τσιμπήματα, εστίες μόλυνσης και να αποτελέσει σοβαρούς κινδύνους.
Μέθοδοι απεντόμωσης:
• Ψεκασμός με χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης
Είναι από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους που χρησιμοποιείται καθημερινά από τους τεχνικούς μας. Κατά την διαδικασία αυτή γίνεται ψεκασμός του εντομοκτόνου διαλύματος σε όλες τις επιφάνειες του χώρου σας όπου τα έντομα κινούνται. Με την χρήση των εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των παρασίτων και η ασφάλεια των ανθρώπων.

• Τοποθέτηση Gel
Το Gel εφαρμόζεται σε σημεία όπου ο ψεκασμός δεν μπορεί να γίνει, επίσης είναι τροφοελκυστικο με αποτέλεσμα να ελκύει τα έντομα τα όποια το μεταφέρουν στην φώλια λόγω των φαινομένων της τροφάλλαξης (οι μεγάλες ταΐζουν τις μικρές) και του κανιβαλισμού (οι ζωντανές τρώνε τις νεκρές) των κατσαρίδων και αφού αρχίσει η δράση του έχει ως αποτέλεσμα την εξόντωση της φωλιάς. Είναι σκεύασμα εντελώς άοσμο, μη τοξικό και η εφαρμογή του μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

• Υποκαπνισμός
Είναι η απεντόμωση με καπνογόνο σκεύασμα το όποιο θα πρέπει να τοποθετηθεί σε κλειστό χώρο για να λειτουργήσει. Το καπνογόνο ενεργοποιείται από τον τεχνικό μας μετά το πέρας της εφαρμογής και διαχύει καπνό στον χώρο με αποτέλεσμα να βγαίνουν τα έντομα από την φώλια και να εξοντώνονται ακαριαία. Με λίγα λόγια το καπνογόνο είναι μια χημική ουσία παράγει ένα τοξικό αέριο σε ικανοποιητική συγκέντρωση για να είναι θανατηφόρο σε ένα ή διάφορα είδη εντόμων.

Η απεντόμωση είναι μια διαδικασία η όποια συμβάλλει στην καταπολέμηση όλων των είδους ανεπιθύμητων εντόμων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε μας Τώρα